skip to Main Content

Reviews

Ik ben helemaal tevreden over de service en levertijd van de bodypad had wat vragen over de navullingen en ben perfect geholpen! Toen ik de bodypad besteld had voor mijn vriend had ik hem binnen notime in huis! Ik raad dit product zeker aan.

Tijdens het Italië event heb ik kennis gemaakt met de Bodypad. Door huidproblemen is scheren of epileren voor mij minder geschikt. We hebben in de stand een stukje huid geprobeerd en de demonstratrice vertelde mij dat het voor mijn huid juist heel geschikt was. Ik was wel enthousiast en heb een pakket gekocht, Ik heb het inmiddels twee keer thuis geprobeerd. Het vergt enige oefening om snel te draaien en niet teveel druk uit te oefenen, maar het lukt aardig. Het duurt wel langer dan scheren, maar dat is het me wel waard. Mijn huid voelt na afloop glad aan, de haartjes zijn weg en ik heb geen last van irritatie of wondjes, zoals bij het scheren. Ik ben tot nu toe dus erg tevreden.

Heb dit product gekocht op de fiets- en wandelbeurs in Utrecht.Ik ben zeer tevreden. Heb m'n benen en oksels sinds het gebruik van de pads niet weer nat hoeven scheren. Ook voor m'n borst bevalt het prima.Ben erg blij met dit product. Toppy

Tijdens het Italië event heb ik kennis gemaakt met de Bodypad. Door huidproblemen is scheren of harsen voor mij minder geschikt. We hebben in de stand een stukje huid geprobeerd en de demonstratrice vertelde mij dat het voor mijn huid juist heel geschikt was. Ik was wel enthousiast. Ik ben tot nu toe dus erg tevreden.

“Ik ben helemaal om. Omdat mijn benen zo ontzettend zacht worden, zachter dan met een scheermesje. Ik heb de grootste set met 40 schijven gekregen van mijn broer. Maar je kunt ook met de kleine set beginnen. Ik gebruik het in de badkamer, maar je kunt het overal doen. Je gebruikt het namelijk helemaal droog en zonder scheerschuim. Het gebruik is even wennen, je moet snelle draaibewegingen maken en niet te hard drukken. Het is echt heel simpel. Zeg maar dag tegen scheermesjes.”

Back To Top